четвер, 21 січня 2021 р.

5 клас Трудове навчання

Міні - проєкт Сервірування святкового столу



Он лайн 15 хв - 19.01 ознайомлення з новим матеріалом щодо культури споживання їжі.

                            22.01ознайомлення з новим матеріалом щодо етикету за столом.

20 хв практична робота - 19.01 Складаня паперових серветок

                                             22.01 Сервірування столу(за вибором) 

10 хв представлення результатів практичної роботи(форма звіту за вибором учня)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Об’єкт проєктної діяльності №3: Іграшки - амігурумі Основна технологія: технологія виготовлення в’язаних виробів

 Термін виконання проєкту -  24.01 - 15.03 Електронна пошта для зворотнього зв'язку  ksenantoshko5gmail.com